Conference League

Παναθηναϊκός: Συνέντευξη Τύπου και προπόνηση για την Μπόρατς

Τις ώρες των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου του Παναθηναϊκού αλλά και της Μπόρατς έκανε γνωστές σήμερα (01/10), μέσω ανακοίνωσης, το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα (01/10) γνωστό το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου αλλά και των προπονήσεων για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (03/10) με αντίπαλο την Μπόρατς.

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:15 την Τετάρτη (02/10), μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», στις 6:45μ.μ ώρα Ελλάδας. Παράλληλα, η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 21:00 (τοπική ώρα) την Μπόρατς εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Conference League και στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου της Μπόρατς στο Gradski-Stadion στις 12:00 π.μ (τοπική ώρα). Θα μιλήσουν ο προπονητής της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς και ένας ποδοσφαιριστής.

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στο Gradski-Stadion στις 5.45 μ.μ. (τοπική ώρα). Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Diego Alonso και ένας ποδοσφαιριστής μας.

Προπόνηση της Μπόρατς στο Gradski-Stadion στις 8:00 μ.μ (τοπική ώρα).

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Gradski-Stadion στις 6:30 μ.μ. (τοπική ώρα)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x